Verhuur

Wij zijn meer dan een ontmoetingsplek voor theaterliefhebbers. Naast professionele- en amateurvoorstellingen is Theater de Kattendans een geschikte locatie voor onder andere vergaderingen, workshops, zakelijke bijeenkomsten en presentaties. Ook voor een repetitieruimte voor uw toneelgezelschap, muziek-, dans- of zangvereniging bent u bij ons aan het juiste adres.

De theaterzaal beschikt over 288 zitplaatsen. Dankzij de multifunctionele indeling kunnen we de theaterzaal omtoveren voor de meest uiteenlopende activiteiten. In de diverse overige ruimtes in ons gebouw op de begane grond en de eerste verdieping kunt u terecht met gezelschappen tot ongeveer vijftig personen.

De zalen en foyer zijn zowel overdag als ’s avonds beschikbaar en ze zijn samen of los van elkaar te reserveren. Verhuringen zijn uiteraard ook te regelen met bijvoorbeeld koffie en thee, gebak of een heerlijke lunch. Bovendien zijn er diverse verschillende audiovisuele middelen tegen betaling beschikbaar.

Voor meer informatie, huurtarieven of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunt u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar info@kattendans.nl.