The Eagles Tribute Band
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
do 8-4-2021
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 24,50
Bestel

The Eagles Tribute Band

Topmuzikanten

NO DUTCH REQUIRED

Nederlands enige echte coverband van de legendarische wereldgroep The Eagles. Een gegarandeerde professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire!

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een ‘hell of a Band’. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen-en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tributeband van de Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een CD met Eagles nummers opgenomen met als titel ‘Talking to the Moon’. Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje.

Wat de toegevoegde zangers betreft: Wim v.d. Vliert: een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond. Jan Buis: Toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de ‘groten der aarde’. Het meewerken in de Eagles Tribute band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten. Door deze top-band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers ( V.d. Vliert- Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het Podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel kwaliteit. Dit wordt echt genieten!


We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je je kaarten online te bestellen via onze website www.kattendans.nl en de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. De horeca zal helaas gesloten zijn.

Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen.

De zitplaatsen zijn gerealiseerd door middel van een stellage met balustrade die geplaatst is in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.