Love shot
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
zo 7-6-2020
Aanvang:
19:00 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 12,50
Uitverkocht

Love shot

Buckshot x The Love Sessions

Het jaar 2020 moest eigenlijk in het teken staan van 25 jaar Buckshot. Helaas kwam daar iets tussendoor. Nu het voorzichtig weer een beetje kan, spelen Giel van der Heiden en Dennis Jansen maar liefst drie keer een speciale ‘one-off’ in Theater de Kattendans. Centraal tijdens deze drie voorstellingen staat de liefde voor muziek, waarbij uit de krochten van hun favoriete Spotify-lijstjes is geput. Samen liedjes zingen aan de piano, meer hoeft muziek soms niet te zijn.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per voorstelling zijn 30 kaarten beschikbaar en je kunt maximaal twee tickets per reservering bestellen. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen.Ticketverkoop is ongeplaceerd. Onze medewerkers wijzen je bij aanvang een zitplaats toe. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.


Fotograafvermelding: Rico Vogel