Jules Keeris
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 18-12-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 17,50
Bestel

Jules Keeris

De Uitverkorenen

Cabaretier Jules Keeris uit Knegsel bracht in theaterseizoen 2019-2020 zijn absurd en fragmentarisch debuutprogramma in ons theater. Wegens groot succes is deze show, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes, in het nieuwe seizoen nogmaals bij ons te zien.

‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Duur: 75 minuten

2 voorstellingen voor € 22,-
Deze voorstelling valt binnen de actie ‘2x theater voor € 22,-‘. Helaas is het nog niet mogelijk om  via de website gebruik te maken van deze actie. Dit kan alleen bij de theaterkassa. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail (info@kattendans.nl
) en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.