Henry van Loon
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
do 27-8-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 25,00
Uitverkocht

Henry van Loon

Onze Henry (reprise)

U bedenkt het niet maar u ziet het wel degelijk, waardoor u na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen uw tijdelijke bedpartner fluistert: “Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.” In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.

‘Onze Henry’ is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). Daarnaast was Henry opnieuw op televisie zien in zijn glansrol van schoolconciërge Volkert in De Luizenmoeder.

De voorstelling duurt ongeveer 80 minuten.

Let op: deze voorstelling is een reprise en is al eerder in ons theater te zien geweest.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.