Gearring
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
zo 12-7-2020
Aanvang:
20:00 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 10,00
Uitverkocht

Gearring

Make it Truth

Laten we het met zijn allen vieren, laten we met zijn alle vieren dat we weer mogen! Mogen beleven, mogen vermaken, mogen praten, mogen luisteren en mogen kijken! Kijken naar cultuur, kijken naar muziek, kijken naar LIVE muziek.

Met trots mogen we aankondigen dat Brabants Beste Golden Earring coverband ‘GEARRING’, het cultuurvuur zondag 12 Juli om 20.00, in al zijn hevigheid weer laat ontbranden in Theater de Kattendans .

Dat het legendarisch wordt, dat erover gesproken wordt! Weliswaar akoestisch maar met geen greintje minder passie. Daar staan ze bekend om, dat gaan ze zeker doen, de Haagse ooievaars zullen het weten!

Wees er snel bij! De voorstelling duurt ongeveer van 20.00 tot 22.15 uur en bevat een pauze.


We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.