Erwin Nyhoff
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
zo 12-7-2020
Aanvang:
13:30 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 19,50

Erwin Nyhoff

Corona Cadillac Concerts

Erwin Nyhoff werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons en scoorde hits met You still think, Cool it en Nights in white satin. Nyhoff stond op prestigieuze festivals als Pinkpop, Oerol en de Zwarte Cross en ging naar America. Hij deed voorprogramma’s van legendarische acts als Pearl Jam en Alanis Morissette. Hij maakte indruk bij Tony Joe White (schrijver van wereldberoemde klassiekers als Rainy night in Georgia en Steamy windows),  Scotty Moore en D.J. Fontana (gitarist en drummer van Elvis Presley in zijn beste periode) en Mick Taylor (gitarist Rolling Stones 1969-1974) waarmee hij samen  componeerde en optrad. Bij de tweede editie van The Voice of Holland kreeg heel Nederland kippenvel tijdens zijn blind audition , waar hij uiteindelijk de finale haalde. De pure en authentieke stijl van Erwin Nyhoff is nu ook te bewonderen in het theater. De verloren zoon neemt je mee op een muzikale reis door de rijke muziekhistorie.  Bringin’ it home ! Met één stem, één gitaar en één mondharmonica speelt hij naast zijn eigen songs unieke coverversies van o.a. Elvis, Beatles, Stones en Bruce Springsteen. Proef, ruik, zie, hoor en voel zijn passie voor muziek van dit veelzijdig talent !


De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.