Chris Verlaan
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 26-2-2021
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 19,50
Bestel

Chris Verlaan

Man in de maak

“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme”, aldus De Volkskrant. ‘Man in de Maak’ is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere, die glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten won.

“Word autist, word autist, het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist” zong Chris in een uitverkocht Luxor Theater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar bekroonde.

De jury schreef “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” en kende Chris de juryprijs toe.

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je je kaarten online te bestellen via onze website www.kattendans.nl en de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. De horeca zal helaas gesloten zijn.

Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen.

De zitplaatsen zijn gerealiseerd door middel van een stellage met balustrade die geplaatst is in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.