Rietveld Escape Experience


HELP! De beroemde stoel die is ontworpen door Architect Gerrit Rietveld is in stukken gevallen! Er is van alles geprobeerd om het meubelstuk opnieuw in elkaar te zetten, maar helaas zonder resultaat. Daar wacht jullie dan de eer en uitdaging om alle onderdelen te verzamelen. Maar let op, jullie hebben slechts één uur de tijd!

Rietveld Escape Experience
Boek nu de Rietveld Escape Experience voor 60 minuten lang spanning, actie en sensatie! Zodra de deur dicht is en de tijd begint te tikken, dienen jullie door middel van puzzels, raadsels en logica alle opdrachten op te lossen. Alleen dan kunnen jullie het raadsel van Rietveld ontrafelen. Lukt het jou en je team om alles te ontcijferen binnen de tijd? Creativiteit, vindingrijkheid én een goede samenwerking zijn hiervoor een absolute must! Ga nu met jouw team deze uitdaging aan en verbreek het record! Klik hier om direct via de website te reserveren!

Hapjes en drankjes
Het is mogelijk om zowel voor als na je bezoek aan de Rietveld Escape Experience in ons theatercafé te genieten van een lekker drankje en diverse hapjes (bittergarnituur en/of een borrelplank). Het verzorgen van andere arrangementen (hierbij te denken aan een lunch of gebak) is mogelijk in overleg. Vermeld dit bij je reservering of neem vooraf contact met ons op.

Openingstijden
* Vrijdag: 17.00, 19.00 en 21.00 uur
* Zaterdag: 15.00, 17.00, 19.00 en 21.00 uur
* Zondag: 13.00, 15.00 en 17.00 uur

Praktische informatie
* Het spel is geschikt voor maximaal 8 personen
* Minimum leeftijd: 14 jaar oud
* Duur: maximaal 60 minuten
* De kosten tot en met 6 personen bedragen in totaal € 90,-. Daarna komt er € 15,- per extra persoon bij.
* Je dient minimaal één week van te voren te reserveren. Voor een boeking op kortere termijn of op een andere dag of tijd kun je contact opnemen voor de mogelijkheden.
* Annuleren kan tot 72 uur van te voren

Zomerperiode
Let op! In de zomerperiode (6 juli t/m 18 augustus) is Theater de Kattendans gesloten. De (aan)vragen zullen in die periode wel bijgehouden worden. Indien u via de website besteld in die periode wordt uw bezoek gewoon geregeld. Voor (aan)vragen via de mail in die periode kan een reactie iets langer duren dan normaal. 

Nieuws archief

DIN 1 OKT 2019 Vacature horecamedewerkers
VRI 30 AUG 2019 Win 50% korting op de Rietveld Escape Experience!
MAA 3 JUN 2019 Rietveld Escape Experience
MAA 15 APR 2019 3x theater voor 33,-
MAA 20 NOV 2017 Kattendans aan tafel
DON 23 JUL 2015 Handig om te weten
DON 1 MEI 2014 Zelf uw plaats kiezen in de zaal!
Webdevelopment by We Provide