Nieuw theaterseizoen

Naast het Huiskamertheater is het team van Theater de Kattendans druk bezig met het nieuwe theaterseizoen. Normaal gezien ontvangen onze gasten van de afgelopen paar jaren van ons in april de brochure van het nieuwe theaterseizoen en gaat in die periode de (pakket)verkoop van start. Wegens het coronavirus zijn wij gedwongen om een andere gang van de zaken te hanteren.

De programmering die eind maart 2020 helemaal rond was, is uiteengevallen en de afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een compleet nieuw theaterprogramma voor, in eerste instantie, de periode van september t/m december 2020. De boekingen voor de periode van januari tot en met juni 2021 worden op een later moment bekeken o.b.v. de dan actuele regelgeving.

Wij hebben helaas ook besloten dat er voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen geen brochure gemaakt en verspreid gaat worden. Dit omdat er op dit ogenblik nog teveel onzeker is.

Samen met de theaters in de regio is bepaald dat, zoals het er nu voor staat, eind augustus de reguliere kaartverkoop voor de eerste vier maanden van het nieuwe theaterseizoen zal starten. Noteer dit alvast in je agenda. De eerste vier maanden wordt er ook (nog) niet met pakketten gewerkt. Houd voor de actuele informatie onze website en sociale media in de gaten.

Wij wensen iedereen voor nu een hele fijne zomer en hopen je graag snel terug te zien in ons (Huiskamer)theater.