Handig om te weten


Kaarten bestellen
Bij ons kunt u op verschillende manieren kaarten bestellen:

Via de website
Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten bestellen. Daarbij kunt u zelf uw zitplaatsen kiezen op de plattegrond. U kunt vervolgens aangeven of u de kaarten per mail wilt ontvangen of u deze zelf komt afhalen bij onze theaterkassa. De e-tickets kunt u zelf uitprinten en de barcode kunt u bij ons laten scannen voor aanvang van de voorstelling. Klik hier voor een instructie voor het bestellen van kaarten via onze website. 

Telefonisch
U kunt telefonisch kaarten reserveren op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en 90 minuten voor aanvang van elke voorstelling. Wij zijn hiervoor bereikbaar op: 0497-571318 keuze 1.

Bij de theaterkassa
Tijdens de openingsuren van onze theaterkassa kunt u bij Theater de Kattendans terecht voor het bestellen, betalen en afhalen van kaarten. 

Openingstijden
De theaterkassa is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot en met 19.00 uur en 90 minuten voor aanvang van elke voorstelling.

Theater de Kattendans is op onderstaande tijden geopend:
* Maandag tot en met donderdag: 08.30 uur t/m 24.00 uur
* Vrijdag: 08.30 uur t/m 19.00 uur

Daarnaast zijn wij geopend bij voorstellingen en evenementen.

Tijdens feestdagen en vakanties zijn er aangepaste openingstijden. 

Feestdagen / Vakanties 2019-2020
Op de volgende dagen is Theater de Kattendans gesloten:
Vrijdag 27 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020.
2e Paasdag 13 april 2020
Koningsdag maandag 27 april 2020
Hemelvaart donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020
Pinkstermaandag 1 juni 2020

Bij theatervoorstellingen op bovengenoemde datazijn we 90 minuten voor aanvang geopend.

Pakket bestellen
Indien u voor minimaal acht verschillende voorstellingen tegelijkertijd een gelijk aantal kaarten koopt, heeft u bij ons een pakket. U krijgt dan voorrang bij het bestellen van kaarten. Daarbij krijgt u een negende extra voorstelling van ons cadeau!

Betaalwijze
U kunt bij ons op verschillende manieren uw betaling voldoen:
*Contant of pin
* iDeal
* Tegoedbon / Cadeaubon Theater de Kattendans
* Nationale PODIUM Cadeaukaart
* CJP Cultuurkaart

Indien u woonachtig bent in België, heeft u ook de mogelijkheid om het bedrag over te boeken.

Kaarten ruilen, annuleren of verlies
Reeds gekochte kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling ingeruild worden. U kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling of een tegoedbon van Theater de Kattendans.

Het kan zomaar gebeuren dat u uw kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de theaterkassa. U kunt dan kopiekaarten afhalen. Hiervoor brengen wij € 0,50 per kaart in rekening. 

Indien één of meerdere artiesten wegens omstandigheden op 28 juni niet kunnen optreden, beschouwt de organisatie dit als overmacht. De organisatie zal in dat geval zorg dragen voor een passende vervangende act. 

Onder geen enkele omstandigheid is restitutie van tickets voor 28 juni mogelijk.

Voordeel
Bent u 65 jaar of ouder of in het bezit van een CJP Cultuurkaart? Dan krijgt u op veel voorstellingen bij ons een korting van 10%. Gelieve dit bij het reserveren van de kaarten te vermelden. Dit kunt u ook aangeven wanneer u kaarten via de website bestelt.

Wachtlijst
Ook bij uitverkochte voorstellingen komen op het laatste moment plaatsen vrij. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u zich bij de theaterkassa op een wachtlijst laten plaatsen.

Garderobe en gratis koffie of thee
Alle professionele voorstellingen in Theater de Kattendans zijn inclusief garderobe en een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling.

Mindervaliden
De theaterzaal heeft speciale plaatsen voor mindervaliden. Indien u genoodzaakt bent hiervan gebruik te maken, kunt u terecht bij de theaterkassa.

Bibliotheek
Sinds maart 2015 is een afhaalpunt van Bibliotheek de Kempen gevestigd in de Kattendans. Tijdens de openingstijden van de Kattendans kunt u uw boeken van de bibliotheek inleveren of uw gereserveerde boeken ophalen. Op woensdag van 9.00 uur tot en met 10.30 uur en op donderdag van 13.00 uur tot en met 14.30 uur zijn er vrijwilligers van de Bibliotheek aanwezig om u te helpen bij vragen.

Webdevelopment by We Provide