Gratis jubileumdag 25-jarig jubileum


Het is feest bij Cultureel Centrum Theater de Kattendans! Op 1 september 2018 bestaat Theater de Kattendans namelijk 25 jaar. Dit willen wij graag samen met u vieren tijdens ons jubileumfeest op zondag 2 september.

Zondag 2 september organiseren wij een open dag. Er staat voor ieder wat wils op het programma, dus zowel jong als oud is van harte welkom.

Kinderprogramma
Het ochtendprogramma is vooral gericht op de kids. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom in ons theater. Om 10.30 uur is in de theaterzaal de kindervoorstelling ‘De grote Zambini’ te zien. Entree voor deze voorstelling is gratis, maar u moet wel even reserveren. Na deze voorstelling worden in verschillende ruimtes van ons gebouw leuke workshops voor kinderen verzorgd door lokale verenigingen. Hier kunt u uw kind op de dag zelf voor inschrijven in ons theater. Daarnaast zijn er gedurende de hele dag nog vele andere leuke kinderactiviteiten in en rondom ons gebouw.

Gratis theatervoorstellingen
In de middag kunt u genieten van een van de gratis theatervoorstellingen, die bestaan uit previews van diverse artiesten die het komende seizoen op de planken staan in ons theater. Bent u een echte cabaretliefhebber? Dan mag u de eerste voorstelling om 14.00 uur niet missen. Houdt u toch meer van muziek? Bemachtig dan een plekje in de zaal voor de voorstelling van 16.00 uur. De artiesten die langskomen blijven nog een verrassing. Ook voor deze gratis voorstellingen dient u vooraf te reserveren.

Tussen de voorstellingen door en na afloop zullen lokale bandjes een spetterend optreden verzorgen en zijn er voldoende kinderactiviteiten. Tot 18.30 uur zijn de bar en het terras geopend voor een hapje en een drankje.

Kortom een leuke middag vol muziek, theater, kinderactiviteiten, hapjes en drankjes en veel gezelligheid. Viert u ons 25-jarig jubileum met ons mee? Noteer dan zondag 2 september in uw agenda en bemachtig kaarten voor een van de gratis voorstellingen, want vol=vol.

Reserveren
Reserveren voor alle voorstellingen kan via de website www.kattendans.nl of bij de theaterkassa (info@kattendans.nl / 0497-571318). De theaterkassa is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en 90 minuten voor aanvang van elke voorstelling. In de zomervakantie zijn wij gesloten van 16 juli tot en met 19 augustus. 

Webdevelopment by We Provide