Aangescherpte maatregelen Huiskamertheater

Wij zijn heel blij dat we alweer een tijd mogen programmeren.

Theater de Kattendans presenteert al vanaf begin juni huiskamertheater! We hebben de hele zomer doorgedraaid. De theaterzaal is omgebouwd tot het gezelligste huiskamertheater waarin wij je onder veilige omstandigheden weer van een avond theater laten genieten. Een knusse setting met bankstellen, fauteuils, bijzettafeltjes, accessoires, noem maar op. Een unieke beleving die jij zeker niet wilt missen! Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen.

Kaartverkoop
Om kassacontact te vermijden verzoeken wij je kaarten te reserveren via onze website www.kattendans.nl. De kaarten online reserveren en contant betalen voor aanvang bij de kassa is toegestaan, maar raden wij af. De meest hygiënische en veilige manier van betaling is namelijk digitaal.

Per voorstelling zijn 30 kaarten beschikbaar. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.

Theaterkassa
De theaterkassa is tot en met 10 november gesloten op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur. Voor aanvang van een voorstelling of film is de kassa wel geopend. Voor vragen kun je tijdens kantooruren bellen naar 0497-571318.

Jouw bezoek
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek volkomen veilig te laten verlopen. Iedere bezoeker wordt bij binnenkomst uitgenodigd de handen te desinfecteren waarna er een controlegesprek plaatsvindt. Door middel van o.a. tape en affiches worden bovendien looproutes en veiligheidsregels e.d. in en rondom ons gebouw aangegeven.

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. De garderobe is gesloten, gelieve je jas en/of tas mee te nemen naar je zitplaats. De horeca is helaas volledig gesloten.

Mondkapjes
De Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies (VSCD) hanteert voor de theaters een nieuw protocol. In dit protocol staat omschreven dat er een dringend advies wordt gegeven op het dragen van een mondkapje. Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen. Ons theater is zo ingericht dat jouw bezoek volkomen veilig is.

Protocol VSCD
Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij het protocol en beleid van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies). Je vindt hier het protocol.

Wij wensen jullie een heel gezellig en veilig bezoek aan ons theater.