25 jaar Theater de Kattendans - gratis kindertheater


Theater de Kattendans bestaat dit jaar 25 jaar en wil dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wie jarig is trakteert! Daarom hebben wij gedurende dit seizoen diverse gratis voorstellingen ingelast voor onze allerkleinste theaterbezoekers. Met het genieten van theater kun je niet vroeg genoeg beginnen!

Binnenkort, in de herfstvakantie, staan de eerste voorstellingen uit dit aanbod al gepland. 

Zondag 14 oktober 14.30 uur
Rimpelsteeltje – GRATIS

Rimpelsteeltje is een fantasierijk sprookje waarin vrolijkheid en weemoed dichtbij elkaar liggen. Net als in het oorspronkelijke sprookje van Repelsteeltje, neemt het noodlot in de muzikale voorstelling ‘Rimpelsteeltje’ steeds een onverwachte of spannende wending.

Woensdag 17 oktober 14.00 én 16.00 uur
Hippe Gasten – GRATIS

Hippe Gasten is al jaren de aanvoerder op de markt wanneer het gaat om rockmuziek voor kinderen. Voor hun nieuwe cd en concert ‘Anders’ werkten ze o.a. samen met Rapper Def P., Dirk Scheele, Armand en Peter Koelewijn.

In dit popconcert in een theaterjasje begint ‘Hippe Gasten’ klein en intiem om vervolgens groots uit te pakken. Hippe Gasten zingt, speelt, vertelt, beroert, laat lachen, laat nadenken en nodigt uit te komen kijken naar iets anders!

Zaterdag 8 december 15.00 uur
Beumer & Drost – GRATIS

Het echtpaar Petit bouwt kleine huisjes. Maquettes. Maar déze maquettes gaan echt bewoond worden door levende kleine mensen. Mensen die niet altijd klein waren totdat ze zich moesten melden om 'verkleind' te worden.

Beumer & Drost gebruikt theater en film om de wereld te redden en zet een fantastische voorstelling neer die u met de kids gezien moet hebben!

Webdevelopment by We Provide