Me On Stage


Stichting Me On Stage is een musicalschool voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar oud in Brabant en Limburg. Me On Stage heeft als doel de cultuurparticipatie onder de jeugd te bevorderen. Jongen of meisje, groot of klein, talent of geen talent, het maakt bij Me On Stage niet uit!

Bij Me On Stage krijgt ieder kind de kans om in de spotlights te staan. Bij Me On Stage krijg je les van professionele docenten, dit zijn niet alleen dans-, zang- en spellessen, maar ook podium-, vertrouwens- en samenwerkingslessen.

Het ene kind beschikt over meer talent dan het andere. Dit maakt bij Me On Stage niet uit, omdat wij zonder audities werken. De belangrijkste doelen zijn plezier maken en iets leren!

Aan het eind van het jaar kun je al je familieleden, vriendjes en vriendinnetjes uit nodigen om naar de voorstelling te komen kijken. Hoe gaaf is dat ?!

Check www.meonstage.nl voor meer informatie of kijk op onze Facebook pagina.

Webdevelopment by We Provide