Het Groot Niet Te Vermijden

'The Inevitables'

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling, maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun ‘dan weer dit dan weer dat’ theater.

Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling 'The Inevitables' nemen zij u mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Dat bij de mannen van Het Groot de muziek door de aderen stroomt is u na deze voorstelling wel duidelijk en dat er bij de heren een steekje los zit ook!

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores. Geniet van Het Groot Niet te Vermijden in deze sprankelende, niet te missen voorstelling. 

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

ZAT 24 MAA 2018 20:30 € 24,50 BESTEL KAARTEN

Suggesties

Webdevelopment by We Provide