Opvliegers

'Opvliegers 3: New York, New York'

Wake up in the city that never sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen! OPVLIEGERS 3: NEW YORK, NEW YORK!

OPVLIEGERS komt terug! Een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en nieuwe gezichten!

Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland wel heel vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje van de stomdronken diva op het internet is verschenen, waarop ze nogal schokkende dingen zegt. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland. Niet over een maand, niet over een week… Nu. Maar ja, haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken om met haar mee te gaan, dus vertrekt Lydia alleen. Op Schiphol koopt ze het eerste ticket waar ze haar handen op kan krijgen. Start spreading the news. She’s leaving today. Een ticket naar New York!

In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer) en toevallig verblijft ze in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven, maar ook met twee onhandelbare stiefkinderen.

De vier dames van ‘een zekere leeftijd’ storten zich in The Big Apple. Hoe lang houdt Lydia het nog vol om de overgang simpelweg te ontkennen terwijl die zo onderhand in alle hevigheid begint los te barsten? Shirley shopt zich helemaal de bulten. Moniek is verliefd, heel erg verliefd. Maar wat is er met haar liefde aan de hand? En Joke doet er alles aan om haar grote idool Barry Manilow voor haar blogcamera te krijgen. De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Met OPVLIEGERS en OPVLIEGERS 2: IN DE SNEEUW bracht Rick Engelkes Producties twee jaar achtereen de comedy-hit van het seizoen. Daarom een volledig nieuw derde deel! Nieuwe reis! Nieuw verhaal. Nieuwe muziek. Nieuwe gezichten, maar net zo hilarisch als de voorgaande jaren.

Credits 
Producent: Rick Engelkes Producties
Cast: Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie
Regie: Martin Michel
Duur: 90 minuten
Pauze: nee
Website: www.rep.nu
Fotocredits: Arjan Benning 

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

DON 22 MAA 2018 20:30 € 25,00 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide