William Boeva

'Reset'

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Na met zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’ het zuiden van Nederland te hebben veroverd, ging het leven van William als een grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar een kotsplekje.

De spannende rush van zijn eerste Nederlandse tournee was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen. William is klaar om met zijn show ‘Reset’ heel Nederland te veroveren!

Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 30,-'. Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail (info@kattendans.nl) en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

ZAT 10 MAA 2018 20:30 € 16,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide