Yentl en de Boer

'Magie'

Wanneer maakt u nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen u een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven uw bed, waar muziek uitkwam als u aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig, de dagen trekken als een monotone massa aan u voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde u wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen. U schenkt uzelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot uw elleboog. U wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat u even optilt boven het alledaagse. Noem het 'Magie'.

U kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend).

Afgelopen twee seizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun debuutvoorstelling 'De snoepwinkel is gesloten', die ze een nominatie voor de Neerlands Hoop opleverde. Nu staan ze te trappelen om hun nieuwe ervaringen en fantasieën aan de wereld ten toon te spreiden. Een volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages.

Credits
Tekst, muziek en zang: Yentl Schieman en Christine de Boer
Beeld: Thijs Meuwese en Daan Colijn

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

DON 1 MAA 2018 20:30 € 21,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide