Danny Vera

'Lone Stranger'

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma 'Voetbal Inside' van Johan Derksen en zijn memorabele bijdragen aan 'De Wereld Draait Door' en 'RTL Late Night'. Bezoekers van festivals en clubshows ontdekken het eigen werk van deze rasartiest en zijn eerst twee theatershows 'The New Black & White' en 'Between the Dark & Daylight' zorgen - vooral tot eigen verwondering - voor volle, dan wel uitverkochte zalen.

In zijn nieuwe solo tour 'Lone Stranger' neemt Vera een stap terug naar waar het eigenlijk allemaal om draait; één man met een gitaar, zijn liedjes en zijn verhaal. Een intieme avond waarbij de songwriter het publiek middels 20 jaar aan eigen repertoire, wonderlijke anekdotes en persoonlijke verhalen zal meenemen naar de wereld van deze 'vreemde eenling' en - naar eigen zeggen - gewone boerenlul uit Zeeland.

Let op: er is een extra voorstelling bijgeboekt op 31 januari 2018. Reserveer hier een kaartje.

Credits
Producent: Danny Vera
Regie: Danny Vera
Titel: Lone Stranger
Genre: Theaterconcert
Duur: n.t.b.
Pauze: n.t.b. 
Website: www.dannyvera.com
Fotocredits: Escha Tanihatu 

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

DON 1 FEB 2018 20:30 € 21,50 UITVERKOCHT
Webdevelopment by We Provide