Forever 27

'Eerbetoon aan te vroeg gestorven popiconen'

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de club van 27 met als leden iconische popmusici, die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziekvoorstelling over de ‘Club van 27’. Het leven en markante anekdotes, maar ook de donkere kant van beroemd zijn worden met muziek, verhalen en beeldprojectie tot leven gebracht. Vanzelfsprekend komt ook de rol van drank, drugs en rock-‘n-roll en wat dit voor invloed heeft gehad aan bod. De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten. Het 10-koppig orkest vertolkt de bekendste nummers.

Kortom: een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek erbij van onder anderen Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een avond om nooit te vergeten.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Sevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie muzikanten voort.

Zangeres Nina June is als regisseur aan de voorstelling verbonden en de optredende artiesten worden onder anderen begeleid door Will Maas (Matt Simons), Margriet Sjoerdsma en Nina June. In januari 2018 zal de voorstelling zijn afsluitende show presenteren op Eurosonis Noorderslag in Groningen op het Altersonic podium.

De voorstelling duurt zowel voor als na de pauze 50 minuten.

Kattendans aan tafel
Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu bij een van de restaurantjes in de buurt van ons theater? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.  

Bestellen

VRI 19 JAN 2018 20:30 € 17,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide