Back To The Country

'Part 7'

Ook in het zevende seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd toen countrymuziek en rock-'n-roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren ‘50, ‘60 en ‘70 dus.

De band Savannah neemt u met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.

Wie wil de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don ('Oh Lonesome Me') Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers nou niet horen? Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal 'onderwijs' in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al zeven seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzalen is er als bonus nog een extra optreden van dertig minuten in de foyer van het theater, wat altijd een groot feest is vanwege het hoge 'zing-maar-mee' gehalte.

Bestellen

DON 28 DEC 2017 20:30 € 22,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide