Katinka Polderman

'Polderman tiert welig'

Al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners.

Ze tiert welig voort, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig.

Deze show handelt over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden, babyboomers, maar ook over het moederschap. “Ik kom nergens meer aan toe. Ik ben blij dat ik er vanavond even uit ben”, schertst de 36-jarige moeder.

In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt.

De pers
NRC: “Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak.” ★★★☆☆

Telegraaf: “Kenmerkende onderkoelde humor. Haar liedjes blijven haar sterkste troef.” ★★★★☆

AD: “Gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes.”

Theaterkrant: “Het is Polderman ten voeten uit: met een pesterig lachje en laarzen vol Zeeuwse zuigende klei over je schoongeboende keukenvloer banjeren." ★★★★☆

Credits
Regie: Pieter Tiddens

Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 30,-'. Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail (info@kattendans.nl) en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.

Bestellen

VRI 10 NOV 2017 20:30 € 18,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide