Ronald Snijders

'Welke show - reprise'

Was absurdist Ronald Snijders in zijn vorige onemanshow een dolgedraaide tv-quizmaster? In dit theaterprogramma zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. Hij vervreemdt zijn publiek op geheel eigen wijze met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk.

Ronald Snijders schreef onder andere de bestsellers ‘De Schrikkelkalender 2016’, ‘De Alfabetweter’, ‘1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden’ en ‘Kopdicht’, een bundeling van zijn columns uit Het Parool.

Genomineerd Poelifinario prijs
Cabaretier Ronald Snijders is genomineerd voor de Poelifinario prijs met zijn voorstelling 'Welke Show'. Dit is de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma. 

"In het absurdistische universum van Ronald Snijders wordt de toeschouwer voortdurend op het verkeerde been gezet. In zijn door Niels van der Laan strak geregisseerde, feestelijke derde voorstelling rijgt hij met behulp van een tweemansband de onverwachte grappen aaneen. Van een microfoon die verkeerde klemtonen legt tot een alternatieve volgorde voor het alfabet. Snijders blinkt uit in taalkundige humor en verrast met aanstekelijke liedjes", aldus de jury.

De pers
De Volkskrant: “Welke Show is een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes. Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer”. ★★★★☆

Credits
Regie: Niels van der Laan
Tekst, muziek en spel: Ronald Snijders
Muzikanten: Patrick Rugebregt en Bram Knol

Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 30,-'. Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail (info@kattendans.nl) en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.

Bestellen

VRI 3 NOV 2017 20:30 € 19,50 BESTEL KAARTEN
Webdevelopment by We Provide