Winactie Ma


Vanaf januari 2018 brengt productiehuis Solo Stories de theatervoorstelling ‘Ma’, naar het gelijknamige boek van Hugo Borst waarin hij schrijft over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De makers van 'LEEF!' en 'PAAZ' brengen met 'Ma' een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Deze voorstelling is op zaterdag 17 maart om 20.30 uur te zien in ons theater.

Jenny van Gompel wint fotowedstrijd
Solo Stories heeft in samenwerking met Alzheimer Nederland en Mezzo, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers, bij deze voorstelling een fotowedstrijd georganiseerd. Om mantelzorgers een gezicht te geven, riepen zij Nederland op foto's in te sturen van iemand die aan dementie lijdt en zijn of haar mantelzorger(s). Fotografe Jenny van Gompel uit Bergeijk heeft deze wedstrijd voor de provincie Noord-Brabant gewonnen!

Winactie
Theater de Kattendans en Jenny van Gompel Fotografie slaan de handen ineen en verloten een prijzenpakket voor deze voorstelling. Dit bestaat uit twee kaarten voor de voorstelling ‘Ma, twee plaatsen voor de inleiding die voorafgaand aan deze voorstelling plaatsvindt en een fotoreportage bij Jenny van Gompel Fotografie voor een mantelzorger (eventueel met patiënt). Hierbij heeft u deze keuze uit een reportage in documentaire stijl zijn om het dagelijkse leven in beeld te brengen of een portretreportage.

Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Mail dan vóór donderdag 8 maart uw motivatie voor het winnen van de prijs en uw gegevens naar Merel Sengers

Nieuws archief

MAA 26 FEB 2018 Winactie Ma
MAA 20 NOV 2017 Kattendans aan tafel
DON 26 OKT 2017 Nieuw: Spelshows
VRI 15 SEP 2017 Dinsdagmiddagfilms
WOE 12 APR 2017 3x theater voor 30,-
DON 23 JUL 2015 Handig om te weten
DON 1 MEI 2014 Zelf uw plaats kiezen in de zaal!
Webdevelopment by We Provide